Start Arrow WnętrzaArrowKuchniaArrow Nieprzyjemny zapach podczas smażenia ryb. Jak go uniknąć?

Nieprzyjemny zapach podczas smażenia ryb. Jak go uniknąć?

Ryby są bardzo pyszne i zdrowe. Niestety podczas ich smażenia, wydziela się intensywny i nieprzyjemny zapach. Jak go uniknąć? Oto nasze wskazówki! Sprawdź i zainspiruj się!

Zastanawiasz się, jak uniknąć nieprzyjemnego zapachu podczas smażenia ryb? To bardzo proste. Jak to zrobić? O tym poniżej…

Przygotuj:

  • kilka plastrów cytryny, 
  • gałązki świeżego rozmarynu,
  • kilka liści laurowych,
  • goździki,
  • laskę cynamonu.  

Ułóż kilka plasterków cytryny lub gałązek świeżego rozmarynu na patareni, na której smażysz ryby. Ich intensywny aromat skutecznie zneutralizuje nieprzyjemny zapach. 

Innym sposobem jest zagotowanie wody w garnku na palniku obok. Gdy zacznie wrzeć, wrzuć do niej kilka listków laurowych, goździków lub pokruszoną laskę cynamonu. Gotowe!

Dodane przez: Kamila Klepacka

Kamila Klepacka
Dodaj komentarz

Data dodania:


kwiecień 11, 2022
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Witaj gościu
z

Zobacz, co na ten temat czytali nasi DOMownicy

Obejrzyj galerię zdjęć Kuchnie

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Polecane Produkty

  • Lampa Sufitowa Rondo 61 Black

  • Forma do babek QUARTET GOLD